O nama

Zanatska radionica MINJA je specijalizovana radionica za izradu svih vrsta pekarskih lopata, lopata za pizzu i drugog pribora od drveta, koji se koristi u pekarama i picerijama.

Naši koreni potiču iz četrdesetih godina kada su naši preci započeli proizvodnju pekarskih lopata i njima snabdevali pekare u celom regionu. Danas zanatska radnja MINJA izgleda potpuno drugačije , mada i danas primenjuje iskustvo od davnina. Uz primenu savremene tehnologije u obradi drveta, kvalitet naših proizvoda je na veoma visokom nivou. Rezultat toga je primena naših proizvoda gotovo u svakoj pekari i u većini picerija. Uvek smo spremni da odgovorimo na zahteve i sugestije naših kupaca.

Ovako se radi kod nas

Važne napomene

Po zahtevu izrađujemo sve proizvode i u drugim dimenzijama  i oblicima.

Pekarske lopate se do širine od 38cm izrađuju isključivo iz jednog dela, dok se veće izrađuju iz 3 ili 5 delova, gde se spojevi ojačavaju čeličnim tiplovima i najkvalitetnijim vodootpornim i termopostojanim lepkom dozvoljenim za upotrebu u prehrambenoj industriji.

Svi proizvodi, osim drške za pekarsku lopatu, se izrađuju od parene bukve.

Pizza daske i daske za serviranje hrane spajane su nutovanjem (češalj) i impregnirane uljem za kuhinjske daske kako bi se sprečilo upijanje vode prilikom održavanja.

Nova hala
Proizvodnja

Statistike

  • Prosečni procenat vlage u materijalu sa kojim radimo10%
  • Procenat iskorišćenja materijala82%
  • Procenat naših zadovoljnih klijenata100%
ENGLISH